Hygge - på engelsk

 

(C) Acorn.tv

De sidste ti år har fans af britiske serier og krimidramaer haft mulighed for at streame via Acorn.tv – hvis du ikke har hørt om tjenesten er det dog ikke så mærkeligt. Dels har de kun undertekster på britisk og spansk, og dels har produktet kun været målrettet danskere siden 2018, men er sprogfærdighederne til det, så anbefaler jeg at kaste de 39 kr. per md efter de endeløse serier, indforstået humor og evige mordopklaringer. App fungerer overraskende fint med Apple Tv – men du kan sagtens streame via computer/mobil eller benytte dig af Chromecast. 

(C) Acorn.tv

Her finder du den evige populære familieserie Doc Martin hvis univers er på vej mod en tiende afsluttende sæson. Der minder om en slags Postmand Per til voksne, blot tilsat absurd sarkasme og flere ulykker. 2013 filmatiseringen af det første store togrøveri har også fundet vej til kanalen. Alle anbefales at se begyndelsen på første episode – resten er dog lidt mere spagfærdig. Danskernes krimifavorit af Ian Rankin – John rebus kan også indtages uden reklamer hos Acorn. Desværre er den lille runde belgiske pingvinklædte opdager ikke længere med på streamingtjenesten, men selv uden Poirot er der underholdning for pengene. 

(C) Acorn.tv
Streaming er andet end nyskabelser af amerikanske giganter, der udruller den samme formel over hele verden. Der er intet slemt ved at elske en skinnende netflix serie, men det er rart med forskellige fortællemodeller, tempo og vinkler. Jeg indtager selv en del europæiske film via Filmstriben, har ofte Mubi film på programmet og så britisk drama via Acorn. 

Populære indlæg