Bikse, Bakse, Bosch - Sæson 7 på HBO

(C) Hopper Stone  Copyright: Amazon Studios
Gentagelserne virker denne gang trættende og når selv skuespillerne virker uinspireret, er det svært at nyde den stilistiske flotte spændingsserie. Los Angels danner fortsat rammen om Harry Boschs korstog mod verdens uretfærdigheder, men den personlige indførelse i englebyen har mistet sin overbevisning. Harry (Titus Wellive) er fortsat en todimensionel karakter der ser verden gennem prismen rigtig / forkert og lider af tunnelsyn når opklaringsarbejdet presser på, men charmen er slidt og det samme er venskaberne. 

 

(C) Hopper Stone  Copyright: Amazon Studios
Hvis du aldrig har set en sæson, læst en krimi af Michael Connelly, kan historierne sagtens fænge her på syvende omgang, men alle andre bør glemme tomgangen og krydse fingrene for spinoff serien bliver mindeværdigt.

(C) Hopper Stone  Copyright: Amazon Studios

Skulle du alligevel er nysgerrig så vil jeg gerne afsløre Harry dater en dommer, Maddie (Madison Lintz) har en masse lækkert tøj og vader rundt i muligheder, politistyrken er fyldt med mandschauvinister og Edgar drikker mere end normalt. Den kriminelle underverden bruger fortsat Honey Chandler (Mimi Rogers) som advokat og FBI-folket fremstår aldrig som andet end distanceblændere. 

(C) Hopper Stone  Copyright: Amazon Studios

Åbningsscenen er fremragende, ligeledes er den afsluttende skudduel godt håndværk og så elsker jeg de gamle bulderbasser på stationen, mens alt andet svinger mellem ligegyldigt og elendigt. De politiske rævekager, interne magtkampe og kampen for det gode burde kunne give mere spændingen end det var muligt denne gang. Sæsonen bruges af manuskriptfolket til at binde sløjfer, lukke døre og positionerer aktører til de kommende historier i spinoff serien. De når det hele, men glemmer hjertet og for første gang efterlades jeg både ligeglad med karaktererne, universet og Bosch. Hvilket er trist for afslutningen på seriehelten Harry Boschs kampe med sig selv, fortidens spøgelser og meningen med livet. Manden med hang til kvalitets junk food, jazz på LP og mobiltelefoner med taster er selvfølgelig en dinosaurus i den moderne verden, men vi har alle brug for at tro disse forkæmpere findes, vide de kæmper mod vindmøllerne og nogle gange endda vinder.   


Serien er produceret af Amazon Prime, jeg har set den via HBO Nordic, hvor du kan se alle sæsoner, mens du helt gratis kan låne og læse krimierne på dit lokale bibliotek eller finde dem som coinoffers i din lokale genbrugsbiks. De er tiden værd. Sæson syv er skrevet af Eric Overmyer  Instrueret af Alex Zakrezwski.

Populære indlæg