GLADIATOR ABONNEMENT

(C) Ordmose

Fanget på de samme få kvadratmeter som min seng, hjemmearbejdsplads og mit sammenstuvede indbo fra de sidste fire årtier, virker min hverdag pludselig en anelse grå, kedelig og trist. Selvfølgelig hjælper alverdens streaming, krimiløsning og naturture, men det har alligevel taget en del tilløb at finde en ny stimulerende balance. Tegnet abonnementer på norsk kulturavis, følger Berlins DJs bekæmpe corona kedsomhed via computerskærmen, bytter bøger med bekendte og streamer flere film end nogensinde før. De smalle film indtages via Mubi, koncerter ser jeg gerne via tv kanalen mezzo mens pengene ellers pumpes ud i kulturindkøb som aldrig før. Lukket huller i digtsamlingen fra Claus Høxbroe, indkøbt støtteplakat ved Lydmor, sikret mig bogen Hviskeklubben af Morten Dürr udkommer, støttet Zangenbergs Teater og en masse andet. Senest skud på stammen er indmeldelse i denne bogklub – Gladiator Abonnement 

(C) Ordmose

 Der på deres hjemmeside skriver —>

Copyright Vibeke Rask
”Et Gladiator Abonnement giver dig mulighed for at modtage kvalitetslitteratur i din postkasse hver måned, og købe forlagets bøger til særpris. Abonnementet sikrer også diversiteten i det litterære landskab, og giver vores udgivelser en økonomi, en læserskare og et langt liv.  Abonnementet er dermed forfatternes og forlagets livsnerve - og din aktie i litteraturen.” 

Hvilket rammer lige i mit idealistiske vækstlags hjerte. Det er muligt undergrunden flyder over med projekter der trænger til en hårdhændet redaktør, rummer udgivelser proppet med dårlige ideer eller andet slemt. Men det er drømmen om de oversete stjerneskud, det ukendte talent, de overrumplende ideer, og alle de nye tænkte tanker fra mine kommende forfatterfavoritter, der drev mig til indmeldelse. Det lyder som et perfekt match og som noget mit litteraturelskende hjerte har ledt efter længe.

”Når du tilmelder dig Gladiator Abonnement, forkæler vi dig med en velkomstpakke til en samlet værdi på 799,- Denne består af:1 x månedens bog1 x Jeg bruger min krop som et møbel af Veronika Katinka Martzen. Værdi 249,95,-1 x Små hverdagsproblemer af Tove Ditlevsen. Værdi 399,95,-1 x Håndlavet ELVO-arkivæske i fiberkarton, trykt med forlagets logo i mat grøn (obs: begrænset antal). Værdi 150,-1x Gladiator guldkort, som giver medlemsfordele til Forlaget Gladiators arrangementer og events.” 

(C) Ordmose

Hvilket i sig selv er en god handel, og noget der tiltaler min indre østjyde. Men selv hvis klubben blot indeholdt en ny bog hver måned for 169 kr inklusiv forsendelse – vil jeg være en tilfreds bogkøber. Jeg kender hverken forlaget, folkene bag eller synderlig mange af forfatterne bag udgivelserne. Men jeg glæder mig voldsomt og vil løbende dele mine bogoplevelser på wrdsmth.   

Populære indlæg