Billigste Musik Streaming

(C) Ordmose
Musiktjenester har måske ikke den længeste levetid, men i Danmark lader de alle til at koste omkring 99 kr. per måned. Selvfølgelig kan du både få studierabat, musik inkluderet ved teleudbydere og leve længe på gratis perioder. Men de fleste af os ender alligevel med at betale knap 1200 kr årligt for adgang til et voldsomt stort musikkatalog i blandet bit kvalitet. Det kan virke omsonst for alle os der husker hvordan musikken blev sat fri med Napster, men enhver der har fulgt internet udviklingen de sidste tyve år forstår kunsten tabte og de globale monopoller endnu en gang vandt. Selvom vi er mange der fortsat køber LP udgivelser, digital musik eller blot vælger tjenester der giver “flest” penge til streaming stjernerne så kan jeg sagtens forstå din modvilje overfor globale streaming tjenester der smadrer udviklingen, høster frugterne og snyder med afregningen. Men hvad nu hvis du kunne få gratis adgang til Tidal?

(C) Records - C.C.
Der er selvfølgelig altid nogle der ender med regningen, men hvis du opretter en prime konto ved coop kan du ganske simpelt vælge Tidal Musikstreaming som din fordel. Det er basalt set en madkonto på 2000 kr. som du kun kan bruge i Coop forretninger (Irma, Brugsen, Fakta, Superbrugsen, Kvickly). Du betaler for varerne med din app. Hver eneste måned indsætter du 2000 kr (eller mere) og får så en serie fordele. Noget er rabat på økologi, andet er adgang til fordele som fx Tidal Musiktjeneste eller elektroniske udgaver af Anders And blade hvis det er hvad der virker for dig.  

Copyright Coop under C.C.
Jeg er hverken ansat af Coop, Tidal eller med i nogle globale firmaer. Jeg er til gengæld træt af Salling Groups dominans i det østjyske, glad for Coops tiltag og under enhver at spare penge på musikstreaming. Tidal har nogle fordele, men afregningen til kunsterne er fortsat ikke fantastisk. Tilgengæld er kvalitet af stream høj og prisen for dig lav.

Populære indlæg