Gangs of London - Sæson 1 (C-More)

(C) Sky Atlantic

Underverdens ukronede konge dræbes af to forhutlede småkriminelle, og pludselig omdannes hele London til krigszone. Hvor alliancer, fjender og troskab afhænger af tilfældigheder, primitiv logik og så hvilken retning håndvåbnet peger. Serien er proppet med underholdende vold, gennemførte slåskampe, elendige dialoger og pinlig karakterbygning. Langt de fleste afsnit fungerer således udelukkede på flotte skudscener, knivkampe og mit behov for svar. 


(C) Sky Atlantic

Serien er ikke som sådan indviklet og har du styr på basale magtkampe kan det meste forudsiges. Slutningen er selvfølgelig helt forrykt og du ender med at være helt ligeglad med alle i serien. Men seriens første par afsnit, skurkenes brug af danske lejemordere og den tekniske flotte fremvisning af håndgemæng fik igennem den første sæson. Jeg håber mit dovne seriehjerte kan fravælge de kommende oplagte efterfølgere - men man ved aldrig.  

(C) Sky Atlantic

Skuespilleren Elliot (Ṣọpẹ Dìrísù) tager og giver tæsk så det er en fornøjelse. Mange ikoniske scener lånes fra kendte spillefilm. Men selv hvis du ikke genkender f.ek.s James Bond inspirationen, så er det let at se Idris Elba påvirkning i heltens attitude, bevægelse og mimik. Du kan se serien via C-more. Der som streaming tjeneste kastes efter alverdens kunder ved andre selskaber som en lille godbid. Men hvis du ikke har fået 30 dage gratis via DSB medlemsside, Coop Prime, Arriva+, Lauritz OneBid eller et andet tvivlsomt firma, så kan den også vælges som en del af din kabel TVpakke/bonus ved Yousee.  

Populære indlæg