Den lange genvej


Siden slut 90erne har jeg anmeldt og omtalt alverdens kulturting på det store og farlige internet. Det har bragt mig til mange forskellige oplevelser, samarbejder og indsigter. Det startede med anmeldelser af musik og restauranter, derpå bøger og tegneserie, kort efter blev det spillefilm og hjemmemedier, elektroniske dimser og alverdens gadgets blev det næste, mens det sidste årti har været rejser, kunst, teater og festivaller. Ord er blevet trykt i aviser, magasiner og under skiftende brands på www - men siden 2007 har jeg holdt egne sider reklamefrie. Da 2020 var et lukket land for kultur har jeg sadlet om og skiftet strategi for diverse sider jeg ejer. De flettest sammen på kryds og tværs. Det drives fortsat uden reklamepenge og andet idiotisk. Ordmose starter som stream omtaler - derpå vil ToldYou/ wrdsmth / ver2 få deres egne online profiler i årene der kommer.

Populære indlæg