Yellow Stone Sæson 2 (Paramount+)

(C) Paramount+

Da jeg voksede op under den kolde krig havde vi kun en TV kanal at varme os ved. Hvorfor jeg blandt andet både så TV serierne Dallas og Dollars. Hvilket heldigvis ikke har formet hverken mit menneskesyn, forhold til penge eller trang til livet som cowboy. Men begge serier virker som oplagte fortidige referencer for denne TV-serie. Der indpakket i smukke naturbilleder fra Yellow Stone naturpark afvikler brutale magtkampe, bitre familiefejder og fladpandede slåskampe. Første sæson var proppet med konflikter, hvoraf de fleste finder en vinder i den anden sæson.
(C) Paramount+

 Just som den lille flække Midsummer har et urealistisk antal mord som Barnaby skal opklare, har Yellow Stone åbenbart den ene tossede gruppering efter den anden som hver især gerne bruger dødelig vold. Det er til tider trættende, men det løser en del manuskriptproblemer at persongalleriet bare dør. Patriarken John Dutton  (Kevin Costner) overlever dog den ene krise efter den anden, alt imens mavesår sprænger, barnebarn kidnappes, søn truer med selvmord og datter gennemtæskes.
(C) Paramount+

 Serien tilbyder intet andet end sæbeopera, natur og rå cowboys. Det er både underlig dragende, forudsigeligt og yderst banalt. Keven Costner fungerer som ordknap overhoved, mens datteren Beth (Kelly Reilly) er den voldsom urealistisk vildkat med det skrøbelige indre. Dutton familien har flere medlemmer, men det er kun testoronbøf Rip (Cole Hauser) der er værd at følge. Danny Huston er god som den ene skurk, Neal McDonough som den anden og Gil Birmingham som den tredje.

(C) Paramount+

 Hvis du blot besidder grundpakken ved YouSee kabeltv kan du via TV boksen tilgå alverdens film og TV serier via Paramount+. Yellow Stone TV serie er dog oprindelig en Amazon Prime produkt. Handlingen kan knap bærer to sæsoner, men en tredje er selvfølgelig på vej.

Populære indlæg