The Magicians season 5 (HBO Nordic)

(C) HBO Nordic

Det startede som et uskyldigt opslag på det lokale bibliotek, men det inspirerede mig til et kreativ sporskifte. Altså - et passivt sporskifte hvor underholdningen jeg indtog nu skete på foranledning af en lokal bibliotekars anbefalinger af overset amerikansk pop kultur i Danmark. Hvilket førte mig omkring amerikanske science fiction bøger, Stephen King tv serier og filmatiseringer af begge. Det var sådan mit indtag af serien The Magicians startede. Jeg læste oprindelig bøgerne af Lev Grossman. Erkendte målgruppen var yngre, men blev alligevel fanget. Derpå væltede blu ray skiverne ind fra biblioteket og serien blev indtaget. De første mange sæsoner gik på at måle forskelle, derpå at hade hovedpersonen i TV serien og senest har jeg nu set den femte sæson.
(C) HBO Nordic

Hvilket strengt taget ikke var nødvendig og ej heller rigtig underholdende. Selvom min hade hovedperson endelig manglede og serien var proppet med alt det velkendte. Serien flyder fortsat med mere sex, store bryster og letpåklædte unge mennesker end bøgerne gjorde. Noget er behageligt, en del af for meget, resten af bare amerikansk grænsesøgende adfærd der kan trætte enhver europæer.
(C) HBO Nordic

Jeg elskede oprindelig parodierne på Narnia. Var vild med musical sekvenserne. Fandt humoren hyggelig og klagede ikke over de smukke kvinder serien havde. Tidsrejserne og de mange problemer blev også afviklet intelligent, men som helhed, var denne sæson nok mest fraklip fra en oprindelig plan til fans der krævede mere. Det var i hvert fald ikke rigtig godt, nyt eller synderlig spændende.  Mest sære er jeg savnede flere musical numre som denne fra sæson 4

Populære indlæg