Cold Pursuit (C-more)

(C) SF FIlms
Denne genindspilning af den norske spillefilm Kraftidioten (2014) er faktisk vellykket og ganske seværdig. Bevares der er elementer, scener og skuespillere jeg bedre kan lide i den oprindelige filmversion, men det er faktisk en fornøjelse at opleve Liam Neeson som lidt ensporet hovedperson. Der er mere heldig, end dygtig.

Jeg glad for både opbygning af dramaet, forhistorien og afviklingen af magtkampen. Skurkens perfide tankegang og handlemåder. De skandinaviske værdiundertoner og brutale, men ofte ganske kiksede skuddueller. Hovedpersonen er en slags antihelt du holder med og af. Han lever i en simpel verden hvor ting enten er umulige eller mulige. Han stoppes ikke af frygt, eftertanke eller nye input. Han følger sit mål, plan og hjerte helt ubetinget.
(C) SF FIlms

Humoren er til den sorte side, underverdens bøffer fremstilles alle som mennesker med andet end ondskab på dagsorden, men ingen i filmen fremstår synderlige kloge. Hvilket kan være befriende når man forsøger at indtage en skæv actionkomedie. Norske spillefilm, TV serier og talent udvikling er langt foran det danske marked, men denne gang kan du godt nøjes med at se denne amerikanske genindspilning.

Populære indlæg