Bright (Netflix)

(C) Netflix
(C) Netflix

 Der kan gå mange år mellem jeg besøger og bruger Netflix, men da jeg senest fik streamingtjenesten med i min TV-pakke var udbuddet slet ikke til at genkende. Dels var det proppet med egne serieproduktioner af den ukendte slags, og dels var der et utal af spillefilm som lignede klassiske blockbustere - men udelukkende produceret til Netflix. Her fandt jeg således Science Fiction actionbraget Bright der blander en masse actionfilm virkemidler, fantasy folklore og klassisk politiserier med en nonsens historie, flotte skududvekslinger og fjollede detaljer. Hvilket både ligner, lyder og føles som et ligegyldigt kommercielt opkog ingen burde spilde deres liv på.
(C) Netflix

Jeg blev lokket til filmen af Will Smith, en seværdige trailer og den korte beskrivelse af filmen. Havde tjenesten haft oplagte alternativer var det dog ikke sikkert play ikonet var blevet ramt og lidt mindre end to timer af mit liv spildt på noget der virkede som en lang prolog til en TV serie. Der er scener som fungerer, der er detaljer som er fantastiske og der er dialogsekvenser som er perfekte. Desværre er det hele sat sammen med en masse fortænkt vrøvl, med flere uinteressante sidehistorier. Netflix har dog allerede meldt ud der kommer endnu en film i "serien" - så jeg kan være den eneste som ikke er en fan? Skulle du have anbefalinger til andre Netflix film du synes er oplagte - så spam mig gerne med dine forslag.


Populære indlæg